Bedrijven en wijnproeverijen?

Als ik naar de toekomst van Thuiswijn kijk, dan denk ik aan het geven van proeverijven van grote groepen mensen (20+). Nu we langszaam aan weer naar voren kunnen kijken, en hopelijk corona achter ons ligt, kunnen mijn proeverijen prima om 1,5 meter gehouden worden.

Inmiddels heb ik samengewerkt met 4 Amsterdamse wijnleveranciers en ziet het er naar uit dat er steeds meer gaan volgen. Vanuit dit portfolio kun je als je bedrijf een wijnleverancier met desbetreffende specialiteit uitkiezen.

Inmiddels zijn Duitland, Spanje, Italië en Zuifafrika aan bod geweest. Ik hoop hier nog veel landen aan toe te kunnen voegen. De wijnproeverij is een leuke interactieve manier om iets leuks te doen met collega’s. De proeverij kan op meerdere levels worden gegeven.

Is er totaal nog geen kennis in huis kan ook worden begonnen met de basis cursus wijnproeven.

Lijkt het je leuk om de wijnproeverij samen met je collega’s te doen neem dan even contact met me op en dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.


One reply on “Bedrijven en wijnproeverijen?

 • Adriaan Smits

  Hi,

  Ik ben een huisgenoot van Michiel Aldenkamp (werkt bij Ev Consuling). Hij heeft met jou een leuke wijnproeverij online gedaan. Wij vanuit Accenture zouden met de afdeling iets soort gelijks willen doen. Wij zijn met de groep van ong. 30 mensen.

  Lijkt mij goed om een keer te bellen om te kijken wat de mogelijkheden en kosten zijn.

  Mijn nummer is: 0682983525

  Groet,
  Adriaan Smits

  Beantwoorden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *