Wat een begin met mijn online wijnproeverij!

Na ruim vier weken onder weg te zijn, kan ik wel zeggen dat mijn online wijnproeverijen een succes zijn. Er zijn ruim honderd pakketten verkocht en de eerste ambasadeurs zijn al binnen. Ik krijg super leuke reacties en goede feedback waardoor ik alleen maar enthousiaster wordt om de proeverijen beter en leuker te maken. Door mezelf uit mijn comfortzone te trekken heb ik dit kunnen doen. Mijn creativiteit komt naar boven en ik krijg steeds meer wildere plannen. Ik had nog nooit een wijnproeverij gegeven en wist eigenlijk niets van hoe het er online aan zou gaan.

Er is van alles op mij afgekomen en ik probeer alles met beide handen aan te pakken.

Ik wist niet dat ondernemen zo leuk zou zijn.

Inmiddels heb ik al een aantal wijnleveranciers weten te vinden die willen meewerken aan mijn proeverijen.

Ik houd jullie op de hoogte van wat er allemaal gaat komen.

tot de volgende thuiswijn,

Victor Monté


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *